DAEN Projecten

DAEN is er voor elk project, van groot tot klein. Op deze pagina vind je een overzicht met voorbeelden van een aantal projecten die DAEN heeft uitgevoerd. Mocht je ook een specifiek project voor ons hebben, neem dan contact met ons op.

A.Hak

DAEN kan ook voor grote projecten een oplossing op maat bieden. Een voorbeeld hiervan is het project bij A.Hak. Het parkeerterrein van het hoofdkantoor van A.Hak in Tricht is voorzien van in totaal 16 wallboxen, beschikbaar voor al het personeel en bezoekers. De hele installatie is gebouwd met een load management systeem zodat de laad activiteiten aan alle laadstations op elkaar af zijn gestemd en altijd soepel verlopen. Naast het voorzien van het hoofdkantoor van laadpalen, zijn ook alle regionale kantoorlocaties van A.Hak voorzien van Parking Floor laadpalen of Wallboxen. Zo is het hele bedrijf voorzien van elektrische laadmogelijkheden op al hun locaties, en houdt A.Hak zelf het beheer van de laadpalen in handen. 

Wil je ook een aantal laadpalen op locatie voor jouw bedrijf? Bekijk de zakelijke opties, of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Dolfinarium Harderwijk en Neeltje Jans 

Voor de parkeerplaatsen van het Dofinarium in Harderwijk en Neeltje Jans is ook een project op poten gezet. Inmiddels zijn beide parkeerplaatsen voorzien van een aantal Parking Floor modellen. Door het openbaar aanbieden van deze laadstations zorgen de organisaties ervoor dat alle bezoekers altijd hun elektrische voertuigen kunnen laden. Op elk moment kunnen de organisaties zelf in hun digitale omgeving zien hoeveel stroom de laadpalen hebben geleverd. 

Wil je ook een aantal laadpalen op locatie voor jouw bedrijf? Bekijk de zakelijke opties, of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Klein project: installatie bij iemand thuis? 

Natuurlijk hoeft een project niet alleen op grote schaal plaats te vinden. DAEN beschouwt het plaatsen van elke laadpaal en Wallbox als een project op zich, zelfs als hij gewoon thuis in de tuin komt te staan. Kies voor een laadpaal voor jezelf, of bekijk de opties voor het beheren van een openbare laadpaal. Op die manier verdien je je investering langzaam terug. 

Kijk hier voor de mogelijkheden voor het plaatsen van een laadpaal bij je thuis, of voor de opties voor het beheren van een laadpaal. Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Ontdek onze producten.

Laadbeheer

Laadbeheer Online inzicht in je laadsessie’s, zo weet je precies hoeveel stroom je hebt geladen.

Laadstation

Ben je op zoek naar een laadpaal en ben je benieuwd wat dat kost?

Accessoires

Zoek je een laadkabel, parkeerbord of een andere accessoire?

De DAEN Mobility app

Met de DAEN Mobility app kun je in één oogopslag zien waar een laadstation voor je beschikbaar is, wat de laadsnelheid is én wat het tarief is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je lange ritten tot in het detail plannen. De DAEN Mobility app is beschikbaar in de app store in heel Europa.

Heb je nog geen laadpas en wil je toch laden, download dan de app van DAEN Mobility. Hiermee kun je direct online afrekenen voor je laadsessie.

We bieden totaal oplossingen

Naast het totale aanbod van laadstations helpen wij je graag met al je vragen over elektrisch rijden. Of het nu gaat om een laadstation, laadpas, of een DC snellader, wij helpen je graag om samen te kijken wat het beste bij jou past. Neem meteen contact met ons op.

Particulier

Ben je benieuwd wat voor laadoplossingen wij voor je thuis hebben?

Zakelijk

Ben je benieuwd wat voor zakelijke laadoplossingen wij kunnen bieden?

Partners

Host een openbare laadpaal en ontvang een commissie voor elke laadbeurt!

Offerte aanvragen

1
2
3
4

Waarvoor is de oplader bedoeld?