DAEN laadpas

Een DAEN laadpas geeft je toegang tot het uitgebreide netwerk van laadpalen die wij en onze partners door heel Nederland (en daarbuiten) hebben geïnstalleerd.

Met de laadpas van DAEN kun je je auto opladen bij alle openbare laadpalen Nederland en de rest van Europa. Je kunt hem gratis aanvragen en meteen onbeperkt en zo vaak laden als je wilt. Je zit niet aan een abonnement vast, wij bieden onze laadpas zonder abonnement. Je betaalt per laadsessie, zodat je altijd zelf de touwtjes in handen hebt. 

 

Omdat openbare laadpalen verschillende tarieven hanteren en wij je niet achteraf willen confronteren met hoge kosten geven wij je inzicht in je laadsessies en bijbehorende kosten in onze app. Zo voorkom je verrassingen.

De voordelen van een laadpas van DAEN

Geen maandelijkse abonnementskosten.
Via de app altijd inzicht in je laadsessies en je verbruik.
Je krijgt elke maand een overzicht van je laadkosten.
Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis.
Start meteen met laden

Laadpas aanvragen

Om je laadpas aan te vragen kun je op de onderstaande button klikken. Vul je gegevens in en wij zorgen dat je de volgende dag een laadpas in huis hebt. Vanaf dat moment kun je meteen starten met laden.

De DAEN Mobility app

Met de DAEN Mobility app kun je in één oogopslag zien waar een laadstation voor je beschikbaar is, wat de laadsnelheid is én wat het tarief is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je lange ritten tot in het detail plannen. De DAEN Mobility app is beschikbaar in de app store in heel Europa.

Heb je nog geen laadpas en wil je toch laden, download dan de app van DAEN Mobility. Hiermee kun je direct online afrekenen voor je laadsessie.

We bieden totaal oplossingen

Naast het totale aanbod van laadstations helpen wij je graag met al je vragen over elektrisch rijden. Of het nu gaat om een laadstation, laadpas, of een DC snellader, wij helpen je graag om samen te kijken wat het beste bij jou past. Neem meteen contact met ons op.

Particulier

Ben je benieuwd wat voor laadoplossingen wij voor je thuis hebben?

Zakelijk

Ben je benieuwd wat voor zakelijke laadoplossingen wij kunnen bieden?

Partners

Host een openbare laadpaal en ontvang een commissie voor elke laadbeurt!

Laadpas aanvragen

1
2
3
4

Wil je een laadpas of een sleutelhanger?

Laadpas

Sleutelhanger

Sleutelhanger

Offerte aanvragen

1
2
3
4

Waarvoor is de oplader bedoeld?