Over DAEN

DAEN is er van overtuigd dat elektrisch rijden een stuk minder schadelijk voor het milieu is dan rijden op fossiele brandstoffen. Elektrisch rijden moet dan ook de norm worden, en met ons uitgebreide netwerk van laadpalen proberen wij dit voor iedereen toegankelijk te maken. Wij zijn er voor iedereen die elektrisch wil rijden, want we hebben voor iedereen een oplossing.

Leuk, zo’n laadstation. Maar wie is DAEN Mobility nu eigenlijk?

DAEN Mobility staat voor DAta en ENergie. Een krachtige combinatie van slim laden als verlengde van ‘the internet of things’. In een tijd waar alles steeds slimmer wordt, is DAEN gestart als familiebedrijf. 

Iets wat klein begon, vanwege irritaties voortvloeiend uit het feit dat er geen integrale oplossing was voor al onze laadbehoeften, is uitgegroeid tot waar we nu staan. Een laadstation thuis, met de optie om automatisch zakelijk te verrekenen. Een uitgebreide laadinfrastructuur aan de zaak, met 1.000 laadpunten en één overkoepelend Load Management Systeem. Een laadpas waarmee onze klanten bij een groeiend aantal van ruim 120.000 laadpunten kunnen opladen. En bovenal, niet alleen de hoogste kwaliteit, maar zeker ook de beste service. 

De passie om mee te denken aan een passende oplossing, voor het kleinste laadstation aan huis tot aan de aanleg van een ‘mega laadpark’ is verwerkt in iedere vezel van alle medewerkers bij DAEN. Dit dragen wij naar buiten uit, dus vragen worden enthousiast door ons ontvangen!

Onze oplossingen

DAEN biedt altijd een complete oplossing. In combinatie met onze service, en de partners waar we mee samenwerken, weten we zeker dat je we je verder kunnen helpen.

Voor particulieren: Iedereen kan bij ons een DAEN laadpas aanvragen. Met deze laadpas kun je terecht bij alle oplaadpunten van DAEN, en alle oplaadpunten van onze partners. Ons netwerk beslaat heel Nederland, je kunt altijd wel ergens terecht. In onze app heb je online inzicht in je laadsessies. Mocht je hiernaast ook nog een laadstation thuis willen laten installeren, dan doen we dat ook voor je. Zo weet je zeker dat je nooit stil komt te staan! 

Voor bedrijven: We bieden verschillende zakelijke oplossingen. Zo kunnen we een parkeerplaats bij een kantoor of een ander zakelijk pand voorzien van laadpalen, zodat je collega’s en jij altijd bij kunnen laden. Ook kunnen we een complete oplossing bieden, met laadpalen op locatie, en laadpassen voor alle werknemers.

Ontdek onze producten.

Laadbeheer

Laadbeheer Online inzicht in je laadsessie’s, zo weet je precies hoeveel stroom je hebt geladen.

Laadstation

Ben je op zoek naar een laadpaal en ben je benieuwd wat dat kost?

Accessoires

Zoek je een laadkabel, parkeerbord of een andere accessoire?

De DAEN Mobility app

Met de DAEN Mobility app kun je in één oogopslag zien waar een laadstation voor je beschikbaar is, wat de laadsnelheid is én wat het tarief is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je lange ritten tot in het detail plannen. De DAEN Mobility app is beschikbaar in de app store in heel Europa.

Heb je nog geen laadpas en wil je toch laden, download dan de app van DAEN Mobility. Hiermee kun je direct online afrekenen voor je laadsessie.

We bieden totaal oplossingen

Naast het totale aanbod van laadstations helpen wij je graag met al je vragen over elektrisch rijden. Of het nu gaat om een laadstation, laadpas, of een DC snellader, wij helpen je graag om samen te kijken wat het beste bij jou past. Neem meteen contact met ons op.

Particulier

Ben je benieuwd wat voor laadoplossingen wij voor je thuis hebben?

Zakelijk

Ben je benieuwd wat voor zakelijke laadoplossingen wij kunnen bieden?

Partners

Host een openbare laadpaal en ontvang een commissie voor elke laadbeurt!

Offerte aanvragen

1
2
3
4

Waarvoor is de oplader bedoeld?