DAEN Laadpalen

Een laadpaal van DAEN biedt je het gemak van een compleet laadstation, waar jij dat maar wil. De Wallbox is een geschikte laadpaal voor thuis of kantoor, terwijl grotere zakelijke wagenparken of parkeerterreinen ideale locaties zijn voor ons Parking Floor Model.

Wallbox Model

Dit is het ideale laadstation voor thuis, op kantoor, of voor kleinschalige toepassingen. Het is een compacte box die aan een zuil of aan de muur bevestigt kan worden. Hij is er in drie varianten. 

Het basismodel Key is er voor al uw laadbehoeften van 3.7 tot 22 kW. Dit betekent dat vrijwel alle typen elektrische auto’s kunnen laden aan deze laadpaal. Hij is future proof in zowel design als in de software, deze laadpaal is uitermate geschikt om voor een langere termijn te gebruiken. Er zit een silverplated socket in, die de duurzaamheid van de laadpaal verder garandeert. Een kabel is eventueel los bij te bestellen, om het hele pakket compleet te maken. Een laadsessie start je met een sleuteltje of een laadpas, en je kunt de weg weer op! 

De Smart Wallbox Key is een slimmere versie van het basismodel Key. De laadpaal werkt op dezelfde manier, en voorziet dus ook in alle laadbehoeften van 3.7 tot 22 kW. Deze versie is echter uitgebreid met een online connectie, waardoor je altijd online je verbruik live kunt inzien. Nog een extra is dat deze laadpaal is uit te breiden met een socket voor e-bikes, zodat je zowel je elektrische auto als je e-bike aan dit laadstation kunt opladen. Een laadsessie start je nog steeds met een sleutel. 

De Smart Wallbox RFID is de meest uitgebreide versie van de wallbox. Ook deze laadpaal is geschikt voor alle elektrische voertuigen met een laadbehoefte tussen de 3.7 en 22 kW. Het grootste verschil is dat deze laadpaal werkt met een RFID-scanner in plaats van een sleutel, waardoor je met een swipe van je laadpas al meteen kunt beginnen met laden. Mocht je gebruiksgemak hoog in het vaandel hebben, dan is deze laadpaal de ideale oplossing voor jou. 

Parking Floor Model

Dit model is meer geschikt voor grootschalige toepassingen, bijvoorbeeld wanneer er regelmatig meer dan één elektrische auto tegelijk geladen moet worden. Dit maakt dit laadstation ideaal voor grotere zakelijke wagenparken, of voor grotere parkeerterreinen. 

De Parking Floor Model is te gebruiken voor alle elektrische voertuigen tot en met 22 kW. Doordat er 2 sockets in de laadpaal geïnstalleerd zijn, kunnen er meerdere voertuigen tegelijk geladen worden. Dit proces verloopt altijd moeiteloos door de Dynamic Load Balancing technologie in de laadpaal. 

De paal is duurzaam doordat de hele laadpaal waterdicht is (IP55 certificering). De sockets zelf zijn silverplated, wat verder bijdraagt aan de duurzaamheid van het laadstation. Over de gehele linie heeft de laadpaal een IK10 hufterproof certificering. Hij kan dus tegen een stootje, en zal heel lang mee gaan.

Ontdek onze producten.

Laadbeheer

Laadbeheer Online inzicht in je laadsessie’s, zo weet je precies hoeveel stroom je hebt geladen.

Laadstation

Ben je op zoek naar een laadpaal en ben je benieuwd wat dat kost?

Accessoires

Zoek je een laadkabel, parkeerbord of een andere accessoire?

De DAEN Mobility app

Met de DAEN Mobility app kun je in één oogopslag zien waar een laadstation voor je beschikbaar is, wat de laadsnelheid is én wat het tarief is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je lange ritten tot in het detail plannen. De DAEN Mobility app is beschikbaar in de app store in heel Europa.

Heb je nog geen laadpas en wil je toch laden, download dan de app van DAEN Mobility. Hiermee kun je direct online afrekenen voor je laadsessie.

We bieden totaal oplossingen

Naast het totale aanbod van laadstations helpen wij je graag met al je vragen over elektrisch rijden. Of het nu gaat om een laadstation, laadpas, of een DC snellader, wij helpen je graag om samen te kijken wat het beste bij jou past. Neem meteen contact met ons op.

Particulier

Ben je benieuwd wat voor laadoplossingen wij voor je thuis hebben?

Zakelijk

Ben je benieuwd wat voor zakelijke laadoplossingen wij kunnen bieden?

Partners

Host een openbare laadpaal en ontvang een commissie voor elke laadbeurt!

Offerte aanvragen

1
2
3
4

Waarvoor is de oplader bedoeld?