Partner

Als partner heb je een of meerdere laadpalen in beheer en biedt je laadlocaties openbaar aan. Je verdient zo langzaam je investering terug!

Wordt partner van DAEN en verdien aan een laadpaal

DAEN biedt de optie voor particuliere of zakelijke klanten om een laadstation openbaar aan te bieden. Op dit moment kan je gezien worden als partner. Jij zorgt voor de aanschaf en het beheer van het laadstation, je biedt de laadpaal openbaar aan, en wij geven je de mogelijkheid om hier een commissie voor te rekenen. Op deze manier kun je op termijn je laadpaal gemakkelijk terugverdienen, waarna je een stabiele inkomensstroom over kunt houden. Plaats je laadstation op een tactische locatie met veel (elektrisch) verkeer, en natuurlijk een locatie waar jij een laadpaal mag plaatsen, en zie de commissie binnenstromen!

Welke opties zijn er?

Net als andere particuliere en zakelijke klanten zijn er twee opties. Voor de kleinere laadbehoeften is er de Wallbox, die aan een muur of op een zuil geplaatst kan worden. Deze Wallbox kan aan de meeste laadbehoeften voldoen, maar er kan maar een enkele elektrische auto tegelijk aan opladen. Vandaar dat de tweede optie een grotere laadzuil is, het Parking Floor model. Deze laadzuil biedt de mogelijkheid om meerdere elektrische voertuigen tegelijkertijd op te laden. Bekijk op deze pagina al onze modellen.

Hoe worden de verdiensten berekend?

Het laadbeheer van de elektrische laadstations is toegankelijk via de DAEN app. Via deze app kun je in real-time zien welke laadpalen gebruikt worden, en wat het totale laadverbruik van een laadpaal is geweest voor een gegeven periode. Ook is het binnen deze app mogelijk om een commissie per kW in te stellen voor de laadpalen. Vervolgens wordt deze commissie uitgekeerd naarmate er meer geladen wordt. Als de laadpaal op een drukbezochte locatie staat, kan dit snel oplopen!

Vragen?

Heb je vragen over de mogelijkheden, of heb je hulp nodig? Neem direct contact met ons op, en wij denken met je mee!

Ontdek onze producten.

Laadbeheer

Laadbeheer Online inzicht in je laadsessie’s, zo weet je precies hoeveel stroom je hebt geladen.

Laadstation

Ben je op zoek naar een laadpaal en ben je benieuwd wat dat kost?

Accessoires

Zoek je een laadkabel, parkeerbord of een andere accessoire?

De DAEN Mobility app

Met de DAEN Mobility app kun je in één oogopslag zien waar een laadstation voor je beschikbaar is, wat de laadsnelheid is én wat het tarief is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je lange ritten tot in het detail plannen. De DAEN Mobility app is beschikbaar in de app store in heel Europa.

Heb je nog geen laadpas en wil je toch laden, download dan de app van DAEN Mobility. Hiermee kun je direct online afrekenen voor je laadsessie.

We bieden totaal oplossingen

Naast het totale aanbod van laadstations helpen wij je graag met al je vragen over elektrisch rijden. Of het nu gaat om een laadstation, laadpas, of een DC snellader, wij helpen je graag om samen te kijken wat het beste bij jou past. Neem meteen contact met ons op.

Particulier

Ben je benieuwd wat voor laadoplossingen wij voor je thuis hebben?

Zakelijk

Ben je benieuwd wat voor zakelijke laadoplossingen wij kunnen bieden?

Partners

Host een openbare laadpaal en ontvang een commissie voor elke laadbeurt!

Offerte aanvragen

1
2
3
4

Waarvoor is de oplader bedoeld?