Zakelijk

Op zoek naar een laadoplossing voor je bedrijf? Bekijk hier de mogelijkheden voor het plaatsen van laadpalen op kantoor of op locatie.

Een laadstation voor jouw bedrijf

Op het moment dat je als bedrijf je werknemers van elektrische auto’s voorziet, wanneer veel van je werknemers zelf een elektrische auto hebben aangeschaft, of wanneer je merkt dat er veel bezoekers met elektrische auto’s bij jouw bedrijf langskomen, kan het raadzaam zijn om een aantal laadpalen op de parkeerplaats te installeren. Op deze manier zorg je ervoor dat je werknemers of bezoekers nooit met een lege batterij komen te staan.

Welke opties zijn er?

Als zakelijke klant kun je grofweg uit twee opties kiezen. Voor de kleinere laadbehoeften is er de Wallbox. Deze heeft de vorm van een klein kastje, en kan aan de muur of aan een zuil bevestigd worden. Dit is de perfecte oplossing op het moment dat je maar een paar individuele parkeerplaatsen wil voorzien van een laadaansluiting.

De tweede optie, die ook vaak voor grotere projecten wordt ingezet, is het Parking Floor Model. Dit is een grotere zuil, en kan meerdere laadsessies tegelijk faciliteren. Dit is de ideale oplossing voor een grotere parkeerplaats, waar de zuilen op een tactische locatie geplaatst kunnen worden, zodat ze meerdere parkeerplekken tegelijk kunnen bedienen. Mocht je nog grotere wensen hebben, of je hebt te maken met een situatie die wat aanpassingsvermogen vereist? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Inzicht in het laadverbruik

Als beheerder van de laadstations heb jij altijd toegang tot de app die inzicht biedt in het verbruik van de laadpalen. Op deze manier kun je op elk moment inzien welke laadpalen vaak gebruikt worden, welke op dat moment bezet zijn, en wat het totale verbruik is. Deze vorm van laadbeheer helpt je dit enorm bij het inschatten of er voldoende aan de laadbehoeften van je werknemers en bezoekers voldaan wordt.

Vragen?

Mocht je bijzondere wensen hebben, of je hebt te maken met een situatie die wat aanpassingsvermogen vereist? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Ontdek onze producten.

Laadbeheer

Laadbeheer Online inzicht in je laadsessie’s, zo weet je precies hoeveel stroom je hebt geladen.

Laadstation

Ben je op zoek naar een laadpaal en ben je benieuwd wat dat kost?

Accessoires

Zoek je een laadkabel, parkeerbord of een andere accessoire?

De DAEN Mobility app

Met de DAEN Mobility app kun je in één oogopslag zien waar een laadstation voor je beschikbaar is, wat de laadsnelheid is én wat het tarief is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je lange ritten tot in het detail plannen. De DAEN Mobility app is beschikbaar in de app store in heel Europa.

Heb je nog geen laadpas en wil je toch laden, download dan de app van DAEN Mobility. Hiermee kun je direct online afrekenen voor je laadsessie.

We bieden totaal oplossingen

Naast het totale aanbod van laadstations helpen wij je graag met al je vragen over elektrisch rijden. Of het nu gaat om een laadstation, laadpas, of een DC snellader, wij helpen je graag om samen te kijken wat het beste bij jou past. Neem meteen contact met ons op.

Particulier

Ben je benieuwd wat voor laadoplossingen wij voor je thuis hebben?

Zakelijk

Ben je benieuwd wat voor zakelijke laadoplossingen wij kunnen bieden?

Partners

Host een openbare laadpaal en ontvang een commissie voor elke laadbeurt!

Offerte aanvragen

1
2
3
4

Waarvoor is de oplader bedoeld?