Laadbeheer

Via DAEN kun je een laadpaal beheren, en het gebruik van de laadpaal op elk moment inzien.

Met een laadstation van DAEN in beheer heb je de mogelijkheid om elke elektrische rijder te voorzien van nieuwe energie. Bovendien kun je hier nog wat aan verdienen ook!

Particulier laadbeheer

Elke particulier kan een openbaar laadstation aanbieden. Kies een model uit onze selectie laadpalen, en installeer hem op een goed bereikbaar punt. Via je eigen DAEN laadbeheer omgeving kun je inloggen op de laadpaal, en zie je in real-time of er gebruik wordt gemaakt van je laadpaal, en hoeveel stroom jouw laadpaal verschaft heeft.

Hiernaast heb je ook de mogelijkheden om zelf de tarieven in te stellen voor het afnemen van stroom bij jouw elektrische laadpaal. Op deze manier verdien je een klein extraatje aan het aanbieden van een laadpaal, en verdien je je investering gemakkelijk terug!

Zakelijk laadbeheer

Als zakelijke klant kun je ervoor kiezen om je laadpalen op het parkeerterrein van je organisatie te plaatsen, of om ze bij je werknemers of collega’s thuis te laten installeren. In elk van deze gevallen is het mogelijk om alle zakelijk aangeschafte laadstations centraal te beheren. Via de DAEN laadbeheer omgeving kun je in real-time zien welke collega’s aan welke laadpalen aan het laden zijn, en kun je het totale verbruik van elke laadpaal monitoren. De laadstations kunnen openbaar aangeboden worden, zodat al je klanten met elektrische auto’s ook aan deze laadpalen kunnen laden.

Kies nu voor het beheren van een openbaar laadstation, en begin met het terugverdienen van je investering! Bekijk welke laadpaal jij openbaar wil aanbieden, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Load Management System

Wanneer u uw parkeergelegenheid aan de zaak uit wil breiden met laadpunten voor elektrische auto’s, kan het zijn dat u meer stroom nodig heeft voor het opladen van de auto’s, dan dat u stroom beschikbaar heeft vanuit uw pand. Het laatste wat u wilt, is dat de lampen uitvallen omdat de auto’s op staan te laden.

Om deze reden is het wenselijk om slim om te gaan met de beschikbare stroom. Je wil zo snel mogelijk opladen, zonder risico op stroomuitval. In dat geval adviseren wij een Load Management Systeem. Dit systeem meet het verbruik van alle apparatuur en de laadstations. De laadstations zijn ondergeschikt aan het pand, dus bij een toename in verbruik zullen de laadstations geleidelijk aan minder snel opladen.

Bij de toepassing van een Load Management Systeem (LMS) adviseert DAEN te allen tijde op maat. De oplossingen zijn zeer breed en de LMS kan zelfs gekoppeld worden aan een Building Management Systeem. Op deze manier kan je organisatie nóg verder verduurzamen, en bespaar je meer kosten op de meter. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ontdek onze producten.

Laadbeheer

Laadbeheer Online inzicht in je laadsessie’s, zo weet je precies hoeveel stroom je hebt geladen.

Laadstation

Ben je op zoek naar een laadpaal en ben je benieuwd wat dat kost?

Accessoires

Zoek je een laadkabel, parkeerbord of een andere accessoire?

De DAEN Mobility app

Met de DAEN Mobility app kun je in één oogopslag zien waar een laadstation voor je beschikbaar is, wat de laadsnelheid is én wat het tarief is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je lange ritten tot in het detail plannen. De DAEN Mobility app is beschikbaar in de app store in heel Europa.

Heb je nog geen laadpas en wil je toch laden, download dan de app van DAEN Mobility. Hiermee kun je direct online afrekenen voor je laadsessie.

We bieden totaal oplossingen

Naast het totale aanbod van laadstations helpen wij je graag met al je vragen over elektrisch rijden. Of het nu gaat om een laadstation, laadpas, of een DC snellader, wij helpen je graag om samen te kijken wat het beste bij jou past. Neem meteen contact met ons op.

Particulier

Ben je benieuwd wat voor laadoplossingen wij voor je thuis hebben?

Zakelijk

Ben je benieuwd wat voor zakelijke laadoplossingen wij kunnen bieden?

Partners

Host een openbare laadpaal en ontvang een commissie voor elke laadbeurt!

Offerte aanvragen

1
2
3
4

Waarvoor is de oplader bedoeld?