Particulier

Op zoek naar een laadpaal voor persoonlijk gebruik, bij je thuis of op kantoor? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om zo snel mogelijk van start te kunnen gaan met laden!

Waarom zou je thuis een laadpaal laten installeren?

Zodra je een elektrische auto hebt aangeschaft, loop je misschien tegen het probleem aan dat er bij jou in de buurt weinig openbare oplaadpunten zijn, of dat het niet praktisch is dat je je auto een paar straten verderop moet opladen. In die gevallen kan een eigen laadpaal een uitkomst bieden. Onze particuliere laadstations hebben in de kleinste variant de vorm van een klein kastje aan de muur, en is dus op elke locatie prima te installeren. Vervolgens geniet je van het gemak om te laden wanneer jij dat wil, en zit je nooit meer met een lege batterij. Ook is thuis laden vaak een stuk goedkoper, omdat er bij openbare laadpalen in veel gevallen een commissie wordt gerekend over de laadprijs. Een laadpaal thuis laten installeren is dus een must voor elke elektrische auto-bezitter!

Wat voor opties heb je?

De meest voor de hand liggende optie voor een particuliere situatie is een Wallbox. Dit is een laadstations in de vorm van een kastje die aan de muur of aan een zuil kan worden bevestigd, en dus weinig ruimte inneemt. Deze optie is voor veel particuliere gebruikers ruim toereikend, en kan alle laadbehoeften beantwoorden. Sommige Wallboxen hebben zelfs de mogelijkheid om een add-on te laten installeren die elektrische fietsen kan opladen, twee vliegen in 1 klap!

Bekijk het aanbod aan particuliere laadpalen op deze pagina. Mocht je als particulier toch andere wensen hebben, neem dan vooral eens contact met ons op! Er is vast een mogelijkheid om aan je wensen te voldoen, we denken graag met je mee.

Losse laadpas aanvragen

Mocht er al een praktische oplossing in de buurt zijn in de vorm van een openbare laadstation met weinig tot geen commissie, of een buurman die een laadpaal wil delen, dan heb je alleen nog een losse laadpas nodig. Met de laadpas van DAEN krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van laadstations, door heel Europa! Vraag daarom vandaag de laadpas nog aan, dan kun je hem morgen al in huis hebben.

Vragen?

Bij vragen of speciale wensen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee!

Ontdek onze producten.

Laadbeheer

Laadbeheer Online inzicht in je laadsessie’s, zo weet je precies hoeveel stroom je hebt geladen.

Laadstation

Ben je op zoek naar een laadpaal en ben je benieuwd wat dat kost?

Accessoires

Zoek je een laadkabel, parkeerbord of een andere accessoire?

De DAEN Mobility app

Met de DAEN Mobility app kun je in één oogopslag zien waar een laadstation voor je beschikbaar is, wat de laadsnelheid is én wat het tarief is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je lange ritten tot in het detail plannen. De DAEN Mobility app is beschikbaar in de app store in heel Europa.

Heb je nog geen laadpas en wil je toch laden, download dan de app van DAEN Mobility. Hiermee kun je direct online afrekenen voor je laadsessie.

We bieden totaal oplossingen

Naast het totale aanbod van laadstations helpen wij je graag met al je vragen over elektrisch rijden. Of het nu gaat om een laadstation, laadpas, of een DC snellader, wij helpen je graag om samen te kijken wat het beste bij jou past. Neem meteen contact met ons op.

Particulier

Ben je benieuwd wat voor laadoplossingen wij voor je thuis hebben?

Zakelijk

Ben je benieuwd wat voor zakelijke laadoplossingen wij kunnen bieden?

Partners

Host een openbare laadpaal en ontvang een commissie voor elke laadbeurt!

Offerte aanvragen

1
2
3
4

Waarvoor is de oplader bedoeld?