Accessoires

Je laadpaal is uit te breiden met verschillende accessoires die jou het leven makkelijker kunnen maken. Van kabels en stekkers tot speciale verkeersborden om mee aan te geven dat je parkeerplaats specifiek voor elektrische voertuigen bedoeld is.

Je laadstation uitbreiden met een aantal accessoires biedt je nog meer mogelijkheden. Zo kun je extra stekkers bestellen, of kabels die het bereik van je laadpaal iets langer wordt. Ook kun je een speciaal verkeersbord plaatsen naast je laadpaal om aan te geven dat deze parkeerplaats alleen voor elektrische voertuigen bestemd is.

Stekkers

Elke laadstation en Wallbox komt standaard met een stekker die voor de meeste gevallen toereikend is. Mocht je echter een bepaalde aansluiting zoeken, of mocht je stekker aan vervanging toe zijn? Dan kan DAEN je vaak helpen aan een gloednieuwe stekker, eventueel voorzien van jouw specifieke aansluiting. Kijk ook eens op onze productenpagina voor een overzicht van alle accessoires.

Kabels

Ook wordt er bij elke laadpaal en Wallbox standaard een kabel meegeleverd van een standaardformaat. In sommige gevallen is er echter een langere kabel nodig, bijvoorbeeld als de laadpaal niet direct aan de parkeerplaats geplaatst wordt. Hiervoor kunnen wij laadkabels leveren met een toereikende lengte. Kijk ook eens op onze productenpagina voor een overzicht van alle accessoires.

Overige accessoires

Naast de standaardaccessoires zoals aansluitingen en laadkabels, heeft DAEN nog veel meer accessoires in het assortiment. Zo zijn er montagezuilen voor Wallboxen verkrijgbaar, zodat je de Wallbox ook op een andere plaats dan aan een muur kunt bevestigen.

Mocht je een accessoire zoeken die niet op de productenpagina onder de accessoires terug te vinden is? Neem dan vooral even contact met ons op. Soms is een product niet op voorraad, of hebben we hem niet standaard in het assortiment door een te specifieke toepassing, maar vaak kunnen we deze producten wel aan je leveren. Vul het contactformulier in en we komen er bij je op terug!

Ontdek onze producten.

Laadbeheer

Laadbeheer Online inzicht in je laadsessie’s, zo weet je precies hoeveel stroom je hebt geladen.

Laadstation

Ben je op zoek naar een laadpaal en ben je benieuwd wat dat kost?

Accessoires

Zoek je een laadkabel, parkeerbord of een andere accessoire?

De DAEN Mobility app

Met de DAEN Mobility app kun je in één oogopslag zien waar een laadstation voor je beschikbaar is, wat de laadsnelheid is én wat het tarief is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je lange ritten tot in het detail plannen. De DAEN Mobility app is beschikbaar in de app store in heel Europa.

Heb je nog geen laadpas en wil je toch laden, download dan de app van DAEN Mobility. Hiermee kun je direct online afrekenen voor je laadsessie.

We bieden totaal oplossingen

Naast het totale aanbod van laadstations helpen wij je graag met al je vragen over elektrisch rijden. Of het nu gaat om een laadstation, laadpas, of een DC snellader, wij helpen je graag om samen te kijken wat het beste bij jou past. Neem meteen contact met ons op.

Particulier

Ben je benieuwd wat voor laadoplossingen wij voor je thuis hebben?

Zakelijk

Ben je benieuwd wat voor zakelijke laadoplossingen wij kunnen bieden?

Partners

Host een openbare laadpaal en ontvang een commissie voor elke laadbeurt!

Offerte aanvragen

1
2
3
4

Waarvoor is de oplader bedoeld?